Welkom

Een persoonlijke provider...

Internet dringt steeds verder door in alle facetten van het bedrijfsleven. Een goede provider is daarom cruciaal in de hedendaagse bedrijfsvoering van uw onderneming. Spijtig genoeg zijn vele providers vooral met zichzelf bezig, met een ondermaatse betrokkenheid en bereikbaarheid als gevolg. Met Business Connect heeft u niet alleen digitaal contact, maar ook een persoonlijk contact. Wij weten waar u behoefte aan heeft en kunnen daar perfect op inspelen.

Een complete provider...

Business Connect is een provider met hart voor uw zaak. Dit resulteert in een persoonlijke en betrouwbare partner met een totaalpakket voor hosting, verbindingen en andere internet gerelateerde diensten. Zowel kleine als grote ondernemingen bieden we een veilige hosting van data, websites, applicaties, betrouwbare en veilige verbindingen op moderne apparatuur, beheerd door professionals.

Een betrouwbare provider...

Business Connect stelt alles in het werk om uw data veilig op te slaan en voor u toegankelijk te houden. Wij investeren voortdurend in mensen en infrastructuur. Hierdoor zijn wij waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar krijgt u wel waar voor uw geld !

Een gedreven provider...

Bij Business Connect doen we er alles aan om uw toegang tot en aanwezigheid op het internet zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij eventuele problemen wordt u door onze medewerkers snel en efficiƫnt geholpen, indien gewenst 24u per dag, 7 dagen per week, zodat U zich kan focussen op uw kernactiviteit.