Dedicated hosting

Dedicated hosting

Een dedicated server is een geschikte keuze voor uw e-commerce website, of indien u een bedrijfskritische website heeft. Een dedicated server is een fysieke server welke door ons wordt beheerd en uitsluitend ingericht wordt voor úw website of úw shop. Op een dedicated server kunnen we een Service Level Agreement geven met een maximale beschikbaarheid.

Afhankelijk van uw wensen kunt u ook het volledige beheer van die server krijgen (Dit heeft wel consequenties voor de SLA).

Uw server kan zowel een Linux- als Windows-server zijn.  Voor een dedicated server betaalt u een vast maandelijks bedrag.

Een goedkoper alternatief voor dedicated hosting is een Virtual Private Server.

Managed of Unmanaged hosting

Wij kunnen u dedicated servers leveren waarbij onze dienstverlening op het gebied van management van de omgeving verschillen.

Zo kunnen wij het volledige beheer doen van de server (full-managed dedicated server) waarbij wij, als specialisten, zorg dragen voor de backups, de installatie van (security-) patches en hotfixes. U kunt ook besluiten om dat zelf te doen (unmanaged dedicated server) waarbij u van ons de betreffende gegevens krijgt om deze werkzaamheden zelf te verrichten. Business Connect zorgt dan enkel voor onderhoud van de hardware en het netwerk.

Ook mengvormen zijn in overleg mogelijk om een optimale mix te krijgen van beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kosten.  Contacteer ons voor de mogelijkheden.