E-mailhosting

E-mail hosting

Van één eenvoudige mailbox tot meerdere mailboxen voor uw volledige onderneming, gekoppeld aan uw (eerder geregistreerde) domeinnamen.

Bij e-mail hosting is standaard antivirus- en antispamfiltering inbegrepen waardoor u praktisch geen tijd verliest met nepberichten.

Daarnaast kunt u deze mail ook op uw smartphone bekijken en krijgt u de beschikking over gratis gebruik van webmail.

 

Hosted Exchange

Indien u wel wilt beschikken over de mogelijkheden van Exchange maar u niet wenst te investeren in eigen hardware en licenties, is Hosted Exchange voor u mogelijk een oplossing.

Voor een klein maandelijks bedrag per gebruiker kunt u gebruik maken van onze infrastructuur en onze licenties.  Hierdoor is uw mailoplossing financieel kosten goed beheersbaar én schaalbaar.

Eigen mailserver

U heeft een eigen mailserver? Door het scannen op virussen en spam aan ons over te laten, bespaart u processorcapaciteit en bandbreedte op uw eigen platform. Daarnaast hoeft u voor uw eigen mailserver geen dure anti-spam oplossing aan te schaffen.

Deze dienst is alleen leverbaar indien u een fixed IP adres op uw verbinding heeft. Desgewenst kunnen wij u ook de verbinding leveren.

 

Mailinglists

Indien u vaak grote hoeveelheden mail stuurt naar bekende adressen vanaf verschillende computers dan kunt u dit met een mailinglist doen. De mailinglist-server zorgt voor het bijhouden van inschrijvingen en uitschrijvingen. Ook zorgt deze ervoor dat adressen welke foutief zijn automatisch worden uitgeschreven.

De mail welke u wenst te versturen, verstuurt u als mail naar de mailinglistserver, deze gaat vervolgens alle mails versturen. Hierdoor blijft uw eigen computer en netwerk beschikbaar.