Virtual Server hosting

Virtual Server Hosting

Dankzij ons eigen virtualisatieplatform - gebaseerd is op VMWare - kunnen wij u virtual private servers aanbieden.

Dit is praktisch hetzelfde als dedicated server hosting, met dat verschil dat het een virtuele server betreft, er is geen fysieke hardware aanwezig.

Dankzij deze dienst is een "eigen" server voor uw organisatie geen grote financiële kostenpost meer en is de overstap snel haalbaar.

Deze oplossing wordt niet alleen ingezet voor webservers, maar steeds meer en meer voor mailservers en applicatieservers. Hierdoor kunt u uw eigen IT-infrastructuur helemaal overdragen aan BusinessConnect en een omgeving opbouwen welke schaalbaar, redundant, milieuvriendelijk én een goede performance heeft.

Managed of Unmanaged hosting

Wij kunnen u dedicated servers leveren waarbij onze dienstverlening op het gebied van management van de omgeving verschillen.

Zo kunnen wij het volledige beheer doen van de server (full-managed virtual server) waarbij wij, als specialisten, zorg dragen voor de backups, de installatie van (security-) patches en hotfixes, of u kunt besluiten om dat zelf te doen (unmanaged virtual server) waarbij u van ons de betreffende gegevens krijgt om deze werkzaamheden zelf te verrichten en wij zorg dragen voor onderhoud van de hardware en het netwerk.

Ook mengvormen zijn in overleg mogelijk om een optimale mix te krijgen van beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kosten.

Migratie van bestaande omgevingen

Indien u bestaande dedicated servers heeft of u wilt uw bestaande interne IT-infrastructuur outsourcen bij BusinessConnect dan kunnen wij deze migratie voor u uitvoeren.
Indien gewenst kunnen we ook een testmigratie uitvoeren zodat er bij u zekerheid is over het slagen van de migratie en onvoorziene factoren aan het licht komen.

Een concrete vraag over virtual server hosting: aarzel niet om het contactformulier in te vullen !